Sikerdíjas pályázatírás

TENDERMESTER

Szolgáltatásaink

 

Díjmentes pályázatfigyelés, projektgenerálás és pályázati előminősítés

Partnereink számára díjmentesen vállaljuk  hogy igényeiknek megfelelően figyeljük az aktuális pályázati kiírásokat amelyről rendszeres hírlevélben tájékoztatjuk őket. Továbbá a pályázati alkalmasságot (előminősítést) is elvégezzük ezzel párhuzamosan és javaslatot teszünk a pályázásra,esélyeikkel összhangban.


Pályázati tanácsadás

A jogosultság megállapítását követően bemutatjuk a pályázatok részleteit, vállalási feltételeit, kockázatait. A tanácsadás segítségével partnereink naprakészek lesznek, sikeresen tudják menedzselni a pályázatot, így biztosan a támogatáshoz jutnak.

Sikerdíjas pályázatírás


A pályázatírást kizárólag sikerdíjasan, fix díj nélkül vállaljuk (nincs éves díj, fénymásolási vagy postaköltség stb.). Sikerdíj tehát csak akkor esedékes, ha van eredmény, azaz a projektje támogatásban részesült. A sikerdíj mértéke pályázat típusától ás az elnyert támogatás nagyságától függően,  az elnyert összeg 2-6%-a.

Projektmenedzsment, pályázatkövetés, utógondozás

A támogatás elnyerése után a támogatási szerződés és az éves jelentések készítését is vállaljuk, amennyiben erre igényt tartanak. Költsége megegyezés szerint történik.